Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

DETOX peanahale



Miks on oluline teostada DETOX protseduure peanahale?

  • Peanaha poorid on kehapinna pooridest kõige suurema läbimõõduga, erinevate juukse- ja peanaha hooldustoodete (šampoon, palsam), viimistlusvahendite (juukselakk, juuksevaht, jne) jäägid kipuvad ladestuma nii peanahale kui peanaha pooridesse takistades sellega hapniku ligipääsu juukserakkudeni. 

 

  • Juuksehooldustoodetes (šampoon, palsam) ja viimistlusvahendites (juukselakk) kasutusel olevate silikoonide ülesanne on siluda kõik juuksekarva ebatasasused, soomuskihi kahjustused. Kui kasutada silikoone sisaldavaid šampoone peanahal, siis loob see peanahale just sellise kihi, et nahk ei "hinga", juuksejuure rakud jäävad hapniku puudusesse.

Tervete ja elujõuliste juukserakkude moodustumiseks on oluline, et nii peanahk kui peanaha poorid on puhtad, hapnik pääseb juuksenäsadeni sh läbi peanaha. 

Oleme harjunud sellega, et kehale pakutakse erinevaid puhastavaid protseduure, tooteid, kuid kui oluliseks oleme pidanud peanaha ja peanaha pooride puhtust? Oleme Sinu imeliselt terve ja korras peanaha ja juuste heaks loonud erinevad peanahka sügavpuhastavad DETOX protseduurid.

Tule ja anna oma peanahale ja juustele uus hingamine!



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE