Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Milline on kõige täiuslikum uuringumeetod turul?



  • Uuring mikrokaameraga verusus juuksejuure- ja peanaha uuring mikroskoobi all

Trihholoogide poolt läbiviidav uuring teostatakse mikrokaameraga, seda mööda peanahka libistades, et hinnata peanaha olukorda (rasune, kuiv) ning seda, kui terve on juuksekarva peanahast väljaulatuv osa. Mikrokaameraga peanaha vaatlusel ei ole võimalik tuvastada juuksekasvu mõjutavaid, juuste väljalangemist põhjustavaid tegureid.

Juuste Akadeemia poolt pakutava juuksejuure- ja peanaha uuringu teostamiseks võetakse juuksekarv koos juuksejuurega ning analüüsitakse seda science tüüpi mikroskoobi all teatud kindla polarisatsiooni abil. Selline meetod annab lisaks võimaluse analüüsida juuksejuure rakkude, juuksenäsade, folliikulite, karvatõstjalihase olukorda, kapillaarivereringet, tekkinud põletikulisi protsesse juuksekanalites, mikrobioomi tasakaalutust, et seeläbi näha ära, millised tegurid mõjutavad, sh häirivad juuste kasvu. 

Seetõttu saab juuste väljalangemist põhjustavate tegurite ja tulemust toovate lahenduste kohta infot ainult juuksejuure uuringus.

 

  • Vereanalüüsid versus juuksejuureuuring juuste väljalangemist põhjustavate tegurite leidmisel

Vereanalüüsid annavad detailse ülevaate inimese üldisest terviseseisundist ja on asendamatud saamaks informatsiooni inimese terviseseisundi kohta traumade või haiguste korral. Juuksejuure uuring annab meile informatsiooni selle kohta, mis toimub peanaha sees juuksejuure rakkude tasandil, millised tegurid pärsivad juuste kasvu, põhjustavad juuste väljalangemist. Seesugune mitmetasandiline info kogumine (vereanalüüsid, juuksejuure uuring) annavad võimaluse teha kindlaks kõik juuste ja/või peanaha probleeme põhjustavad tegurid.

Juuste probleemide korral soovitame teha vereanalüüsid ja juuksejuure uuringu.

Nii nagu taimed saavad olla elujõulised ainult siis, kui nende juured on tugevad ja terved, saavad olla ka juuksed elujõulised ainult siis, kui juukejuured on elujõulised. Tule juuksejuure uuringule!


 



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE