Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Taimedega ehk henna põhiste värvidega värvimise info



Hea taimedega juuksevärvija!

Meil on hea meel, et oled otsustanud oma juukseid värvida 100 % taimse juuksevärviga.

See on ainuke võimalus anda oma juustele püsiv läige, toetada tugevamate ja tervemate juuste kasvu ja korras peanahka läbi juuste värvimise. Soovime, et Sinu kogemus meie juures oleks positiivne, mistõttu soovime Sind informeerida taimedega ehk hennapõhiste juuksevärvide eripärast.

  • Taimsete juuksevärvidega ei ole võimalik juukseid helestada ehk heledamaks muuta. Juukseid saab värvida oma juuksetooniga samas tumedusastmes või tumedamaks.
  • Taimsete juuksevärvidega on võimalik saavutada erinevate varjunditega toone punakaspruunist maasikablondini välja. Maasikablondi siis juhul, kui oma juuksetoon on  blond.
  • Enne taimedega värvimist on oluline teada,  et taimne juuksevärv muutub 1-2 päeva jooksul sügavamaks. Rohkem tuleb see esile tumedamate värvitoonide puhul.  Kuna tumedad juuksevärvid sisaldavad indigot, võivad juuksed pärast värvimist jääda rohelise varjundiga. See kaob 1-2 päeva jooksul ning siis tuleb välja tõeline – sügavam, läikiv juuksevärv.
  • Taimedega värvimine ei kahjusta juukseid, vaid pigem toidab neid, kuna taim kinnitub juuksekarva külge, muudab juuksekarva seeläbi pikemaajalisemal kasutamisel tugevamaks. Taimedega võib värvida juukseid isegi siis, kui esineb peanahaprobleeme. On juhtumeid, kus taimne juuksevärv on leevendanud sügelust, peanahal esinevat põletikku (sh psoriaasi korral), vähendanud kõõma tekkimist.
  • Kui pärast esimest korda taimedega värvimist juuksetoon ei vasta ootustele, saab selle hõlpsasti üle värvida. Esimesed korrad ongi pigem sobiva värvitooni, segu leidmiseks, kuna lõpptulemus sõltub sellest, millega juukseid on varem värvitud (koostis), kuidas reageerivad juuksed, kuidas värv juustel. Seetõttu on soovitus vähemalt esimesel kolmel korral teha enne taimedega värvimist  sügavpuhastav, niisutav vetikatega mask, et taimede kinnitumine eelnevalt värvitud juuksekarva külge oleks maksimaalselt hea, juuksed võimalikult puhtad.
  • Kui soovite lõpptulemuseks musta juuksevärvi või teil on väljakasv hall, siis et saavutada 100%line katvus/tumedus, tuleks  teha eelpigmenteerimine, mis tähendab kahte värvimist järjest ning ajaliselt pikemat aega meie juures J
  • Kui juuksed on eelnevalt helestatud, blondeeritud, siis me ei saa garanteerida, et värv jääb selline nagu värvikaardil välja valitud toon, kuna eelnevalt blondeeritud, helestatud juuksed võivad reageerida väga erinevalt.
  • Taimsete värvidaga saab teha ka triipe, kuid meie salongis on sellega veel vähe kogemusi.

Kuidas arvestada aega? Juuste Akadeemia salongis saab valida kas:

  • TAKE AWAY ehk juuste värvi pealekandmine, lõikus tehakse salongis (1-1,5 tundi), aga värvi väljapesu toimub kodus (soodsam hind), katame teie juuksed ilusti ühekordse rätikuga J
  • juuste värvi pealekandmine, lõikus, pesu, juuksemask,  föönisoeng kõik salongis (3-3,5 tundi).

Kui soovite eelnevalt vetikamaski, siis palun selle jaoks eraldi aeg broneerida. Koju minemise eeliseks on see, et kuna mõni värv võib olla peas pikemalt kui 1-1,5 tundi, siis saab kodus jätkata oma tavapäraste tegevustega ning hiljem värv ise välja pesta. Taimne värv tuleb ilusti rohke veega väljapesemisel maha.


Vaata kuidas "Paljas Porgand" käis uuringul ja juukseid värvimas siit



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE