Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Vetikamask



Soome ökojuuksurite lemmikmask on juba aastaid olnud vetikamask, kuna selle toime juustele ja peanahale on toitev, niisutav ja puhastav.

Vetikate kasutamine tervema ja kaunima naha saamiseks on populaarne näiteks Hiina meditsiinis, sest usutavasti tagavad vetikates sisalduvad mineraalained (seleen, jood, kaalium, kaltsium ja aminohapped) vajalikud toitained ka nahale ja juustele. 

Täheldatud on ka vetikate puhastavat võimet, mistõttu vetikamask on suureks lemmikuks inimestele, kes soovivad oma juukseid puhastada raskmetallidest (sh rauast, mis on ladestunud juustesse rauarikka vee kasutamisest).

Vetikamaski toime heledamatele juustele on juuksekarva veelgi helendav, mistõttu tasub vetikamaski proovida, kui on soov oma juuksevärvi tooni võrra heledamaks saada.

Kuna vetikamaski eeliseks on võime puhastada juukseid ja peanahka sügavuti, sh ka vanadest juuksevärvi jääkidest, siis on vetikamask super enne juuste värvimist, et puhastada juuksed ja peanahk vanadest juuksevärvidest.

 

 

Miks on vetikamask hea juustele ja peanahale ?

  • enne värvimist puhastab juuksed ja peanaha eelnevatest juuksevärvide jääkidest
  • puhastab juukseid raskmetallidest (sh vees leiduvast rauast)
  • on juustele ja peanahale sügavalt niisutav, lisaks annab nahale suurel hulgal mineraalaineid, aminohappeid
  • omab helendavat toimet juustele
  • on 4 korda aastas soovituslik kõikidele


SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE