Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Juuksejuure- ja peanahauuring koos nõustamisega



Selleks, et teada saada, kuidas aktiveerida uute, tervemate juuste kasvu või leida üles juuste väljalangemise ja peanaha probleemide põhjused, tuleb minna pealispinnast sügavamale, juuksejuure tasandile.

Ainulaadne juuksejuure- ja peanahauuring keskendub sellele, et üles leida juuste hulka ja kvaliteeti mõjutavad ning juuste väljalangemist, murdumist, peanaha probleeme põhjustavad tegurid. 

NB!  Juuksejuuri analüüsib Eestis ainult Juuste Akadeemia OÜ

Juuksejuured, nii nagu vereanalüüsid, annavad informatsiooni kehas toimuva kohta, kuid juuksejuuri analüüsides on võimalik tuvastada lisaks need juuste kasvu mõjutavad, juuste väljalangemist, peanaha probleeme põhjustavad tegurid, mida vereanalüüsid, sh teised teadaolevad meetodid ei tuvasta.

5 olulist juuste kasvu häirivat ja juuste väljalangemist põhjustavat tegurit, mida on võimalik tuvastada ainult Juuste Akadeemias.

Et leida lahendused juuste kasvu aktiveerimiseks, on kõige olulisem välja selgitada juuste kasvu ja olukorda mõjutavad tegurid. Põhjaliku ülevaate saamiseks, sobivate lahenduste leidmiseks on lahenduseks juuksejuure uuring ja vereanalüüsid.

Millal tulla juuksejuure- ja peanahauuringule?

Kuidas juuksejuure- ja peanaha uuringut teostatakse?

Milline on erinevus juuksejuure- ja peanaha uuringul ja trihholoogide poolt pakutaval juukse- ja peanaha uuringul või juuste ja peanaha raportil?

Pakume Eestis ainukesena uuringutele "Raha tagasi garantiid"

Meie jaoks on väga oluline, et saame oma pikaajaliste teadmiste ja kogemustega aidata inimesi juuste- ja peanaha küsimustes koostöös arstidega. Oleme veendunud oma uuringute kvaliteedis ja tulemuslikkuses, mistõttu juhul, kui te juuksejuure- või peanaha uuringu lõpus tunnete, et te ei saanud enese jaoks vajalikku informatsiooni, mis aitab kaasa teie juuste väljalangemise peatamisele, juuste kasvu aktiveerimisele või peanaha probleemide lahendamisele, siis puudub teil kohustus uuringu eest tasuda.

 

 

 



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE