Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Kuidas juuksejuure uuringut teostatakse?



Juuksejuure uuring sisaldab peanaha visuaalset analüüsi ning juuksejuurte ja juuste analüüsimist nn science mikroskoobi all. Uuringu alguses palume vastata erinevatele juuksehoolduse, toitumise ja elustiiliga seonduvatele küsimustele. Juuksejuure uuringu teostamiseks ja vastuste saamiseks võetakse peanaha erinevatest piirkondadest umbes 20 juuksekarva koos juurega, mida analüüsitakse mikroskoobi all, kus on lisaks vajalik polarisatsioon juuste ja peanaha probleemide tuvastamiseks (kasutame ainukesena Eestis sellist mikroskoopi juukseuuringuteks).

Mikroskoobis olevat pilti on võimalik näha läbi arvutiekraani. Uuringu tulemused saab teada koheselt. Uuringu tulemuste põhjal antakse vajalikud juhised, raviprotseduuride skeem juuste kasvu aktiveerimiseks ja juuste väljalangemise peatamiseks. Uuring kestab 1,5-2 tundi.

Enne uuringut

2 päeva enne uuringule tulemist on soovitatav juukseid mitte pesta, juuksed võivad olla pesemata ka kauem. Kui peanahk ja juuksed on pesemata, tulevad  võimalikud peanaha probleemid paremini esile. Soovime uuringus teada, millise koostisega šampoone, juuksehooldustooteid, toidulisandeid kasutate. 

 

Uuringus selguvad tegurid, mis mõjutavad juuste hulka, kasvu, sh põhjustavad juuste väljalangemist, peanaha probleeme. Uuringu tulemused saab teada koheselt.

Juuste Akadeemias teostatav juuksejuure uuring on Eestis ainus teadaolev uuringumeetod, mis võimaldab välja selgitada põhjused, mida teised meetodid (sh trihholoogide poolt pakutav mikrokaameraga juuste- ja peanahauuring) ei suuda välja selgitada. Tänu juuksejuure uuringu meetodile ja meie poolt pakutavatele juukseraviprotseduuridele oleme saanud suurepäraseid tulemusi.               

Vaata pilte juuste tagasikasvamise protsessist

Juuksejuure uuring koos protseduuriga annab võimaluse kohe "härjal sarvist" haarata, et uute, tervemate juuste tagasikasvamine toimuks võimalikult kiiresti. Milline protseduur on sobivaim, selgub juuksejuure uuringus.

Soovid tugevamaid, tihedamaid juukseid? Tule juuksejuure uuringule!



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE