Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Millal tulla juuksejuure uuringule?



Inimeste hulk, kes soovivad endale tugevamaid, tervemaid juukseid, aktiveerida juuste kasvu, tihedust, peatada juuste väljalangemine, kasvab.

Mitmed kättesaadavad meetodid ei ole võimelised identifitseerima kõiki juukseid ja peanahka mõjutavaid tegureid. Paljud juuste kasvu aktiveerimiseks loodud tooted annavad kahjuks lühiajalisi tulemusi.

Juuksejuure uuring ja vereanalüüsid annavad vastused, kuidas on võimalik juuste kasvu tulemuslikult aktiveerida.

Juuksejuure uuring on Sinu jaoks:

  • kui soovid endale tervemaid ja tugevamaid juukseid

Puberteedieas on inimesel enamasti maksimaalne kogus juukseid. See kogus ei tohiks elu jooksul oluliselt muutuda, kuna juuksekarv on lühiealine ning vahetub juuksenäsa küljes iga 2-6 aasta järel. Kui Sinu juuste kogus on aja jooksul märgatavalt vähenenud ja/või juuksekarv on muutunud peenemaks, siis on põhjust tulla juuksejuure uuringule, teostada põhjalikud vereanalüüsid, leidmaks üles juuste kasvu takistavad tegurid. Tuvastatud põhjustega tegeledes saab juuste väljalangemist peatada, ajapikku sh juuste kasvu aktiveerida, kvaliteeti parandada.

  • kui juukseid langeb välja rohkem kui 50-100 juuksekarva päevas

Juuksed näitavad organismi tervislikku seisundit. Normaalne juuksekadu päevas on 50-100 juuksekarva. Kui juukseid langeb välja rohkem, kui neid kasvama hakkab, on tulemuseks vähenev juuste koguarv, juuste hõrenemine.
Juuksed on meie keha terviklik osa. Võrreldes meie keha teiste organitega nagu süda, kops või maks, ei ole juuksed meile eluliselt vajalikud. See on ka põhjuseks, miks näiteks organismi tasakaalutus, vajalike toitainete puudus, häiritud kapillaarvereringe, mikrobioom, jne mõjutavad kiiresti juuste kvaliteeti ja hulka. Juuksejuure uuring keskendubki juuste väljalangemist põhjustavate tegurite üles leidmisele, et leida seejärel sobivad lahendused juuste kasvu aktiveerimiseks ja tugevdamiseks.

  • kui Sul esineb peanaha probleeme (näiteks sügelust, kõõma, punetust, kiskuvat tunnet, jne)

Peanaha probleemide lahendamisele aitab kaasa see, kui näha, mis toimub sügavuti naha sees, juuksejuure tasandil. Et leida efektiivsed, keha ning peanahka toetavad lahendused, tuleb minna peanaha pealispinnast sügavamale, et näha kas juuksekanalites esineb parasiite, nn kahjulike bakterite kolooniaid, karvatõstjalihase tugevaid kokkutõmbeid, põletikulisi protsesse, juuksejuurte kuivust, juuksekanalite ummistusi.

Väga harva on juuste väljalangemisel, peanaha probleemidel ainult üks põhjus. Tavaliselt esinevad need mitme teguri koosmõjul.

  • kui Sinu tervis (vereanalüüsi näitajad) on korras, aga juuksed langevad siiski välja

Kui vaatamata mitmekülgsele toitumisele ja juuste õigele hooldusele Sinu juuksed langevad välja, soovitame kõigepealt oma tervislikku seisundit kontrollida arsti juures. Juuksejuure uuringus on võimalik välja selgitada need tegurid, mida laboritestid ei pruugi näidata, kuid mis samuti mõjutavad juuste ja peanaha olukorda.


Saame professionaalsel tasemel aidata inimesi, kelle tervis on meditsiiniliste näitajate poolest korras, aga juuste väljalangemist siiski esineb. 

Julgustame Sind astuma sammukese lähemale tervemate ja tugevamate juuste ja korras peanaha suunas ning valima juuksejuure uuringu koos looduslähedaste raviprotseduuridega!

Sinu juuksed ja peanahk väärivad ainult parimat. Tule juuksejuure uuringule!

 



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE