Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

BTB13



Naha- ja juuksehoolduses on toimunud revolutsiooniline murrang, mis sai teoks tänu Oulu Ülikooli teadlastele, kes töötasid välja naha ja juukse tüvirakke toetava ja aktiveeriva ühendi BTB13.

Uuringu tulemused on avaldatud 4. jaanuaril 2012. aastal ilmunud mainekas Ameerika erialapublikatsioonide sarjas “Cell Metabolism”.

Tüvirakkude ülesanne on toota uusi juukse- ja naharakke. Tüvirakkude tegevus muutub passiivseks meid ümbritseva elektromagnetkiirguse, haiguste, vananemise, hormonaalsete muutuste või teatud ravimite kasutamise tõttu.  BTB13 ühend suudab ainukesena maailmas kaitsta tüvirakke ning aktiveerida passiivseks jäänud tüvirakkude tegevust. Tänu BTB13 ühendile saavad tüvirakud vajalikku energiat, et toota jätkuvalt, järjepidevalt uusi naha-, juukserakke.

Ajakirjas ILUGURU on ilmunud artikkel BTB13 kohta.

IG-artikkel-BTB131

 

BTB13 toodete sari on loodud Oulu Ülikoolis toimunud põhjaliku rahvusvahelise uuringu tulemusena. Uuringu tulemusi võib pidada läbimurdeks vananemisprotsesside tekkimise mõistmisel. Kui enne uuringut olid teadlased seisukohal, et aastate lisandumisega tüvirakud lõpetavad tegevuse ning seetõttu on vananemisilmingute tekkimine paratamatu, siis pärast uuringut oli selge, et tüvirakkude kogus inimesel ei vähene, vaid tüvirakud jäävad kahjulike tegurite tõttu passiivseks. Pärast pikaajalisi katsetusi leiti, et passiivseks jäänud tüvirakkude tegevust on võimalik aktiveerida ainult BTB13 ühendiga. Teadlaste avastus rõhutab, et ootamatult suur tähtsus on tüvirakkude tegevusel, energia ainevahetusel.

 

BTB13 ühend koosneb oroothappest (B13) ja L-karnitiinist (BT)

Oroothape (B13) vastutab rakkude uuenemise ja aktiivse toimimise eest.

L-karnitiin (BT) puhastab rakke jääkainetest ning aitab kaasa naha uuenemisele, paranemisel. 

BTB13 ühendis olevaid aineid sünteesib inimorganism ka ise, kuid nende sünteesivõime väheneb vanuse, erinevate väliste tegurite, haiguste ja ka ravimite kasutamise mõjul.

 

BTB13 sarja toodetega on võimalik tutvuda siin.

BTB13 sarja tooted esindavad professionaalsust, kvaliteeti.

 

 



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE