Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

DETOX juuksekanalitele



Miks on oluline teostada DETOX protseduure juuksekanalitele?

  • Juuksekanalite ummistused (tahkestunud ja kristalliseerunud rasu), parasiitide jäägid (kitiin) ummistavad  juuksekanaleid, mistõttu tekib olukord, et ummistunud juuksekanalites juuksed ei kasva oma loomuliku kasvutsükli lõpuni. Juus langeb välja enne oma loomuliku kasvutsükli lõppu, juuksekanal jääb pikemaks ajaks tühjaks.

 

  • Juuksekanalites tekkinud kristalliseerunud rasu on üks suuremaid juuksekasvu häirivaid tegureid, kuna kristalliline kiht mikroskoobi suurenduse all meenutab väikeseid kivikesi, mis sulgevad juuksekanali täielikult ning juuksenäsast alguse saav juuksekarv ei suuda sellisest kihist kunagi läbi kasvada. 

  • Paljud meist ei ole teadlikud, et juuksekanalites võivad elada parasiidid. Parasiitide kest koosneb kitiinist, mis sarnaneb tselluloosile ja on aeglaselt lagunev. Kitiini kuhjumine juuksekanalitesse põhjustab juuksekanalite ummistusi ning peanaha kihelust, punetust.

Tervete ja elujõuliste juuste kasvu aktiveerimiseks on oluline, et juuksekanalid on puhtad, et hapnik pääseb juuksenäsadeni sh läbi peanaha ning et juus saab kasvada keskkonnas, mis toetab Sinu juuste kasvu, mitte ei takista seda.

Oleme harjunud sellega, et kehale pakutakse erinevaid puhastavaid protseduure, tooteid, kuid kui oluliseks oleme pidanud peanaha ja juuksekanalite puhtust? Oleme Sinu imeliselt terve ja korras peanaha ja juuste kasvu aktiveerimiseks loonud sügavpuhastava ehk DETOX protseduuri juuksekanalitele.

Protseduur on sobilik kõikidele naha - ja juuksetüüpidele vähemalt kord kuus.

Millises olukorras on Sinu juuksekanalid seda on võimalik Eestis tuvastada ainult Juuste Akadeemias läbiviidaval juuksejuure uuringul.

Tule ja anna võimalus oma juustele kasvamiseks!



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE