Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Klientide lood



Birgiti lugu

Kuna sellel aastal keskendun palju enda eest hoolitsemisele. Siis jagan hea meelega teiega kogemust ja esimest suuremat sammu(jah neid tuleb veel🤭).

Kuna kiire elutempo ja stressiga kaasneb ka päris suur juustekadu, siis käisin juusteakadeemias uuringutele, et täpsemalt teada saada, kuidas oma juukseid ja enda keha sellel perioodil toetada.

Nii huvitav on näha enda juuksekarva lähedalt ja kui palju infot see tegelikult edasi annab. Näiteks seda, mis ainete puudused on organismis või mis eluperioodiga hetkel silmitsi seisad, millised tooted sobivad.

Jõudsime ka arusaamale, et viimasel ajal kasutatud erinevad juuksetooted ei ole mulle kõige paremini mõjunud - peanahk oli ärritunud, veidi ka kõõma tekkinud. Erinevate tulemuste alusel valisime vajaliku hoolduse.

Uuringule järgnes vetika + detox hooldus, mis teeb peanahale täieliku restardi, puhastab jäägid ja reaalselt ka tunned kuidas peanahal on kuidagi palju ruumi ja peanahk saab hingata.

Mis külastus mulle andis?

  • Info toidulisandite kohta, mida võiksin tarbida.
  • Erinevad toiduained/pulbrid/segud, mida enda toidulauale juurde lisada.
  • Sain peanaha korda - kadus punetus ja kõõm peale hooldust. Lisaks soovitusi erinevate hoolduste kohta.
  • Tooted, mida võiksin kasutada. Muidugi oleneb palju ka juuksehoolduse toodetest - Seega liigun täielikult tagasi toodete juurde, mis mulle alati sobinud on ja suuresti ka tänu millele mul täna sellised juuksed peas on.🥰

 

Kliendi lugu

Mina pöördusin Juuste Akadeemiasse tänaseks juba 3 aastat kestnud juuste murega lootuses leida probleemi juurpõhjus ning holistiline raviplaan. 

Kuulsin Juuste Akadeemiast esmakordselt oma sõbrannadelt, kes kõik on sealt erinevate peanaha-ja juusteprobleemidega seoses abi leidnud. Täna on ka minu aastaid kestnud sümptomid taandumas ning naudin oma tervenemise teekonda. Keeruline on sõnadega väljendada seda kerguse, lootuse ja tänutunnet, mis mind täitis, kui nägin esimesi paranemise märke! Ütlen ausalt - peale kolme aastat erinevates erakliinikutes nahaarstide juures käimist ei uskunud ma enam, et muutus on võimalik. Soovitan Juuste Akadeemiat kõigile, kes otsivad abi erinevate peanaha-ja juusteprobleemidele." - Hanna-Liis Lao

 

 

 

Kliendi lugu

Alustan sellest, millest minu juuste probleem alguse sai. 2023 suvel elasin üle suure trauma, viibisin kaua haiglas, sh intensiivravil. Mu keha tegi läbi erakordselt suure katsumuse ja paljude muude probleemide kõrval hakkasid umbes kuu pärast traumat juuksed välja langema. Juukseid langes välja erakordselt palju väga lühikese aja jooksul. Kõige suurem hõrenemine oli pealael, kuid juukseid tuli ära üle kogu pea ning kuklasse tekkis ka täiesti juustevaba ümmargune laik, umbes 20-sendise mündi suurune. Kuna olukord paistis täiesti lootusetu ja keeruline oli kodust välja minna, ostsin juba ka paruka (inimjuustest, kvaliteetse ja väga loomuliku, et see kohutav periood oma elus üle elada).

Novembris pöördusin Juusteakadeemiasse juuksejuureuuringule. Uuringule mineku ajaks olin juba umbes kuu jooksul kasutanud BTB13 juukseseerumit. Uuringul tuvastati mitmeid probleeme juuksejuurtel ning pakuti välja kombinatsioon olukorra parandamiseks - protseduurid, seerum, shampoon/palsam, toidulisandid ja vitamiinid. Sain soovitused ka toitumisele, kuid pean tunnistama, et toitumise osas pole ma suuri muudatusi teinud (veel). Küll aga hakkasin kohe vastavalt juhistele kasutama toidulisandeid ja vitamiine, käisin regulaarselt protseduuridel ning hooldasin juukseid ja peanahka soovituste kohaselt.

Juuste väljalangemine hakkas kiiresti vähenema ja mõne nädala möödudes ei tulnud juukseid peast ära normist rohkem. Samal ajal märkasin ka pähe kasvavat "siili". 2 kuud hiljem on hõrenenud kohad väikeste juustega täitunud, samuti ei ole enam kiilakat laiku kuklas. Kuigi uued juuksed on hetkel alles paarisentimeetrised ja pikki juukseid ma endale veel niipea lubada ei saa, on juuste kaotamisega seotud suur stress taandunud ja saan siit edasi minnes teha kõik endast oleneva, et toetada uute juuste pikaks kasvamist. Olen väga tänulik Juusteakadeemiale professionaalse abi eest ning rahul, et soetatud parukat ei olegi vaja läinud!

 

 

Kliendi lugu:

Tere,

Räägin Teile oma pika tee tervete, tihedate ja pikkade juusteni.

Mul olid väga haprad ja aukus (ei kasvanud ühtlaselt), kuni õlgadeni juuksed (lihtsalt ei kasvanudki pikemaks, murdusid enne ära), olin väga kurb, ei aidanud juuksemaskid ega muud kaubandusketist ostetud hooldussarjad. Muidugi ostsin ma poest ka juuksevärvi ja värvisin kodus blondiks.

Ühel sugulastega istumisel olid jälle minu haprad juuksed teemaks, täditütar rääks, et tema sõbranna käib Juuste Akadeemias, et nemad olevat pannud talle täpse juukseravi skeemi, jne, et proovi ka.

Nii ma siis tegingi, kaotada polnud ju midagi, mõtlesin, et haaran igast õlekõrrest kinni, et saada lõpuks oma juuksed korda.

Minu juuste tagasi saamise tee algas 2011. aasta kevadel Juuste Akadeemiasse pöördudes.

Kõigepealt tehti mulle juuksejuure uuring, et välja selgitada, mis minu organismis puudu on, mida peaksin toitumisega ette võtma, siis juukseravi protseduure. Lisaks käisin ka perearsti vastuvõtul, verd andmas, et täpsemalt panna paika minu juukseravi skeem, punktid.

Tegin kõik täpselt juhiste järgi. Jätsin ära kodus värvimised ning hakkasin ka värvimas käima ainult juukseuurija, juuksur Kristeli juures looduslike värvidega ning alati enne värvimist tegema sügavpuhastavat protsetuuri juustele.

Silmaga märgatavaid muutusi märkasid ka teised umbes aasta peale esimesi juukseravi protseduure. Täna mitmeid, mitmeid aastaid hiljem olen väga rahul, et mu juuksed on nüüd tugevalt üle poole selja pikad, paksud ja tihedad (pildil). Soovitan alati kõigile, kellel on juuste või peanahaga probleeme pöörduda Juuste Akadeemiasse.

Tervitades,

Sigrid



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE