Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Parim kevadine juuksekasvu turgutaja



Imeline karulauk

Karulauguhooaeg on alanud ja miks mitte kasutada seda imepärast taime just nüüd, kui ta on kõige värskem ja toitainete rikkam. Mmh... see küüslaugune aroom, see on kutsuv või kuidas Sulle tundub? :). Kas Sa teadsid, et kevadises karulaugus on C-vitamiini 15-20 korda rohkem kui sidrunis, lisaks hulgaliselt väävliühendeid, mis annavad Sinu ilule (nahale ja juustele) veelgi turgutust juurde ning klorofülli, seda värsket klorofülli, millest meie kehad terve selle pika talve puudust on tundnud ja mis koos naturaalsete väävliühenditega on parim kevadine juuksekasvu turgutaja :). 

Kuidas oleks kõige parem karulauku kasutada? Oled Sa proovinud karulaugu smuutit või karulaugupestot?

Smuuti tegemiseks 

lisa blendrisse 1-2 suurt peotäit karulaugu lehti, 1 banaan, 150 gr tükeldatud ananassi, 1 spl kooritud kanepiseemneid, 1 dl kookosevett. Blenderda ja naudi, kookosvee võib asendada näiteks vahtra- või kasemahlaga või lihtsalt veega :)

Karulaugupesto tegemiseks 

lisa blendrisse 2 peotäit karulauku, eelnevalt leotatud kõrvitsaseemneid, päevalilleseemneid, seesamiseemneid (kõiki üks peotäis), lisaks 300 ml kvaliteetset extra-virgin oliiviõli, natukene mere- või himaalaja soola, soovi korral küüslauku ning blenderdada ja ongi valmis.

Samuti on super alljärgnev pesto retsept- lisa blendrisse üks korralik punt karulauku, tükkidena ca 50 g Parmesani või Pecorinot, peotäis röstitud kõrvitsaseemneid (sobivad ka röstitud pähklid vm seemned), natukene meresoola, lisaks 1 dl kvaliteetset extra- virgin oliiviõli. Blenderdada ühtlaseks massiks ja ongi valmis. 

Head nautimist!



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE