Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Kui juuste tagasikasvamine meditsiinilisest vaatenurgast ei ole võimalik, aga ...



Androgeenne alopeetsia ehk meetüüpi juuksekadu – diagnoos, mis tähendab kiilanemist

Paljud inimesed (naised, mehed vanuses 25+) on dermatoloogide poolt diagnoositud geneetiliselt päritud haigusega - androgeenne alopeetsia ehk meestüüpi juuksekadu. See on arstide poolt pandud diagnoos, mille korral tegelikku paranemist ehk juuste pikaajalist tagasikasvamist oodata ei ole, ravilahendused on tõsiste kõrvalmõjudega (näiteks finasteriid tablettide, Propecia kasutamisel meestel ejakulatsioonihäired, depressioon, suurenenud risk eesnäärme kasvajatele (meestel vanuses 55+). Ravilahenduste positiivne toime - juuste väljalangemise pidurdumine avaldub enamasti ainult nende ravimite kasutamise ajal.

 

Kas olukord on lootusetu? Vaatame seda epigeneetika seisukohast 

Epigeneetika on teadusharu, mis uurib keskkonnamõjude, inimese käitumise ja tajumise mõju DNA-le geene sisse ja välja lülitada. Järjest enam leitakse seoseid, et ainult geenid ei saa haiguseid ehk ka juuste väljalangemist põhjustada. Ehk kui keegi meie esivanematest kiilanes vanuses 30+, siis see ei tähenda, et automaatselt toimub kiilanemine ka meil vanuses 30+. Väliskeskkonna tegurid on tegelikult need, mis lülitavad geene sisse ja välja – ehk eluviis (näiteks suitsetamine), vajalike toitainete puudus, kokkupuude toksiinidega (siia alla kuuluvad näiteks ravimid, kodukeemia, sh mitmed kosmeetika tooted), jne.

Huvitaval kombel on just androgeense alopeetsia lahenduseks pakutavad ravilahendused (finasteriidid, kortikosteroidhormoon/Alpicort) need, mis tegelikult aktiveerivad keha kokkupuudet toksiinidega, tekitades tõsiseid kõrvaltoimeid. 

 

Kuidas aktiveerida juuste kasvu tulemuslikult ja kõrvalmõjudeta!

Juuksejuure- ja peanaha uuringud, ravitulemused Juuste Akadeemias on ligi 13 aasta jooksul näidanud, et juuksed saavad hakata tagasi kasvama erinevate alopeetsia vormide ehk kiilanemise korral nii meestel kui naistel tulemuslikult ja kõrvalmõjudeta!

Tulemuste saavutamiseks on tarvis:

  • vaadata üle väliskeskkonna tegurid, mis meid mõjutavad- juuste ja peanaha probleemide korral näiteks kosmeetika- ja juuksehooldustoodete koostised, valida ökoloogilised juuksehooldustooted (näiteks Juuste Akadeemia aloe vera šampoon, palsam), eelistada ökojuuksuri teenuseid (juuste värvimine 100% taimsete segudega)
  • eelistada võimalikult puhtaid toidaineid, puhta vee joomist (1-2 liitrit päevas), keha aktiivset liikumist, sh värskes õhus, looduses, kvaliteetset uneaega ja kvaliteetaega lähedastega :)
  • vähendada juuksekanalites põletikku, puhastada juuksekanaleid, avada regulaarselt kinniseid juuksekanaleid, et uued juuksed saaksid tagasi kasvama hakata (Detox protseduurid kuurina 5-7 korda, hiljem 1-2 korda kuus kuni tulemuse saavutamiseni, lisaks kodus Acomax seerum peanahale 1xpv)
  • kasutada uuringus soovitatud lisandeid, korrigeerida vajadusel toitumist
  • aktiveerida passiivseks jäänud juuksenäsasid (BTB13 Hair Growth seerum, BTB13 Hair Growth šampoon)
  • toetada peanaha, keha kapillaarivereringet (Bemer teraapia kuurina 12-24 korda)
  • häälestada ennast mõttele, et juuste tagasikasvamine on võimalik :)

Kallid naised, palun vähendage keha kokkupuudet toksiinidega, sh läbi juuksevärvide, eelistades 100% taimsete segudega juuksevärve. Kõik mida nahale kanname, imendub sügavuti rakkude tasandile. Väga oluline on seda meeles pidada lapse ootuse ja rinnaga toitmise ajal! Kallid naised, soovitame teil vaadata dokumentaalfilmi "Mürgine ilu", mis toob välja rinnavähi, viljatusprobleemide, nahahaiguste seosed teatud toodetega.

Head inimesed, Teie keha väärib hoidmist! Juuksed saavad kasvada tagasi ilma kahjulike kõrvaltoimeteta erinevate alopeetsia vormide korral. Oluline on ainult teie otsus ja järjepidevus!

 

Raamat epigeneetika teemal:

Epigenetics: The Death of the Genetic Theory of Disease Transmission, 2014

Autorid - Joel D. Wallach D.V.M,‎ Ma Lan M.D.,‎ Gerhard N. Schrauzer Ph.D. ​

 



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE