Kontakt
Kontakt

Täname, teie kiri on edastatud!

Kirjuta meile oma juuste ja peanaha olukorrast või broneeri endale aeg meelepärasele uuringule, juukseravi- või juuksuriteenusele

Nimi


E-mail


Telefon


Kiri/mure/soovitud teenus, aeg


SAADA KIRI

Sisekorra kokkulepe



1. Kui toimub hilinemine kliendi poolt rohkem kui 10 min., siis on õigus küsida kuni 10 % maksumusest rohkem, et selle summa võrra teha järgmisele ootavale kliendile allahindlust. Suure hilinemise korral on töö teostajal õigus keelduda teenindamast, kuna töö aeg jookseb sellisel juhul liiga palju järgmise inimese aega sisse. 

2. Klienditeenindajal on õigus loobuda teenindamisest ja ka ilma põhjust selgitamata. Põhjused võivad olla mitmeid näiteks klient on purjus, lärmab, lõhnab ebameeldivalt, käitub ebaviisakalt või on eelnevalt eelmisel külastusel käitunud ebaviisakalt. Samuti kui teenindaja tunneb, et ta ei saa mingil põhjusel näiteks kliendi ootust täita soovitud värvi või juuste lõikuse osas. 

3 Palume vältida liiga valjult rääkimist telefoniga, eriti fööni all rääkimisel.

4 Kui selgub, et teil ei ole võimalik broneeritud ajal tulla, siis palume sellest meid kindlasti teavitada vähemalt 24h ette. Kui broneeritud ajale mitte ilmumisest te ei ole kahjuks teatanud, siis on meil õigus esitada teile arve broneeritud teenuse summast 50% kohta. Aega broneerides nõustute tingimustega. Täname mõistva suhtumise eest.

6. WIFI: Juuste Akadeemia parool 12345678

7. Soovi korral küsiga palun klienditeenindajalt tasuta juua teed, kohvi ja vett.

8. Kui vajadus külastada tualetti, siis igal ajal on see sobiv ja mõistetav. WC asub välisuksest tulles vasakut kätt trepist üles ja vasakule nurga taga.
 



SOOVIN REGISTREERIDA VASTUVÕTULE